Vizite ghidate

+ -

Descriere program

Airport Visit Tour se derulează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi este un program destinat exclusiv elevilor (ciclul primar, gimnazial şi liceal) şi studenţilor, în scopul facilitării cunoaşterii şi înţelegerii specificului activităţii aeroportuare.

Vă rugăm să acordaţi atenţie tuturor informaţiilor pentru a nu umbri bucuria participării la acest program.


Frecvență

Airport Visit Tour se derulează în lunile martie și aprilie.

Înscrieri

Participarea se face numai în baza unei înscrieri prealabile.
Formularul de înscriere completat se transmite prin e-mail la contact@cnab.ro, cu cel puţin 28 de zile înainte de data dorită pentru efectuarea vizitei.

Echipa Airport Visit Tour vă va contacta pentru confirmarea disponibilităţii datei dorite, precum şi pentru detalii legate de derularea vizitei.

Descărcați Formularul de înscriere


Ce se poate vizita

  • Terminal de pasageri;
  • Zona de operaţiuni aeriene.


Vizitarea unei aeronave nu face parte din program.


Regulament de participare

Participarea dumneavoastră la programul Airport Visit Tour necesită cunoaşterea şi respectarea prezentului regulament. Persoanele care nu respectă regulamentul vor fi excluse din program. Vă rugăm să acordaţi atenţie tuturor informaţiilor  menţionate, pentru  a vă putea  bucura  de o vizită  agreabilă  şi pentru  a savura  toate surprizele pregătite de echipa Airport Visit Tour.


Documente de acces

Prezentarea  unui  act  de  identitate  valid  în  original  este  obligatorie  (CI//CPI). In caz contrar, se va proceda la anularea participării la program.

 

Acces minori

Programul nu este recomandat copiilor care au vârsta sub 7 ani.


Prezentarea la aeroport

Trebuie respectate data şi ora programării; prezentarea cu întârziere faţă de ora indicată de către organizatori va atrage după sine anularea programării.


Reguli de securitate

Participanţii au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului de securitate al aeroportului şi de a se supune normelor de securitate aeroportuară şi controalelor aferente.

In cadrul acestui program se aplică aceleaşi restricţii ca şi la îmbarcarea în avion (este interzisă deţinerea lichidelor, a armelor de foc, a armelor albe, sau a celor de jucărie, cuţite, foarfece, substanţe inflamabile, substanţe periculoase etc.). Astfel de obiecte vor fi reţinute de către organele în drept.

Pentru facilitarea controlului de securitate este recomandată evitarea deţinerii de genţi voluminoase/bagaje.


Filmat. Fotografiat

În cadrul programului Airport Visit Tour fotografiatul/ filmatul sunt permise, cu excepţia punctelor de control acces şi a filtrelor de control de securitate.


Condiţii de anulare

In cazul unor situaţii care nu au putut fi prevăzute până la data derulării programului, precum şi în caz de condiţii meteo nefavorabile, C.N. Aeroporturi Bucureşti S.A. îşi rezerva dreptul de a anula vizita programată.

BIAS
Airport News
Conect